tirsdag 5. mars 2013

Aloe vera juice

Enda en gang er jeg overbevist om at aloe vera juicen fra Forever Living Products slår ut en konkurrent med god margin. Les mer her.

Jeg sjekket nemlig en av konkurrentene her. I utgangspunktet så det hele greit ut, samme innhold stort sett, Forevers juice var ca 40 kr billigere pr liter, og begge var basert på økologisk dyrket aloe vera.
Så langt, så bra, men så fikk jeg beskrevet framstillingsprosessen, hvor konkurrentens økologisk dyrkede aloe vera, ble plukket, og så ble hele bladet "squeeset" som det ble sagt, og saften presset ut, og tørket til konsentrat.  Dette er IKKE greit, de ytterste delene av bladet skal ikke brukes, da denne delen inneholder stoffer som kan være direkte farlige.

Forevers aloe vera juice er laget av geleen inne i bladet, som er kaldpresset for å bevare næringsstoffene, som brukes slik den er (kun stabilisert)  og og som er basen for våre produkter. Dette kan man trygt drikke.

Finnes naturell og med 2 ulike smaker, eple/tranebær og fersken.

Pris kr 257,-.

Selv skal jeg nå i gang med detox, for å rense ut slaggstoffene i tarmsystemet og gjøre det lettere for kroppen å ta opp alle de nyttige næringsstoffene.

Vil du ikke gjøre det så drastisk så anbefales å drikke juice i minst 3 måneder for nesten samme virkning. Det hjelper godt det og.

Jeg er nødt for å gjøre dette fordi jeg nå sliter både med vekt og skikkelige muskelsmerter. Årsakene til dette kan være mye, men det skader ikke med ekstra næring.

Aloe Vera Gel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar